Tietoa meistä

Paramount Network tuo ruutuun klassista ja uusinta huippuviihteen parhaimmistoa. Tv-kanavan ytimessä ovat mukaansatempaavat draamasarjat, realityä, huumoria ja tähtien täyteisiä elokuvia sekä yllätyksellisiä tarinoita. Uskalias ja elokuvallinen Paramount Network tuo tämän päivän tähdet kotisohvalle tarjoten laajan valikoiman sarjoja ja elokuvia.

Kanavapaikat

Elisa
Kaapeli SD 17
Kaapeli HD 37
Elisa Viihde HD 517

DNA
Kaapeli SD 50
Kaapeli HD 38

Telia
Kaapeli SD 50
Kaapeli HD 17

ViaplayTV
5

Antenniverkossa Paramount Network on erikseen tilattava maksu-TV-kanava. Kanavan lähetysaika antenniverkossa on 24 tuntia vuorokaudessa. Kanavan voit tilata DNA:lta täällä.
Paramount Network on antenniverkossa kanavapaikalla 46. Kanava on myös katsovissa tuetuilla HybridiTV-vastaanottimilla. Lisätietoja tuetuista laitteista.


 
Paramount+

Paramount+ -suoratoistopalvelusta näet Paramount Picturesin uutuuselokuvia vuoden sisään valkokankaan ensi-illasta. Palvelu tarjoaa myös laajan valikoiman palkittuja klassikkoelokuvia, lasten viihdettä sekä sadoittain jaksoja suosituista Comedy Centralin, Channel 5 UK:n, Music Televisionin ja Paramount Network -kanavan sarjoista.

Paramount+ -suoratoistopalvelu nyt Ruudussa sekä TeliaTV:ssä. Lue lisää ja kokeile maksutta:

Ruutu
TeliaTV


Yhteys:
finland@paramountnetwork.com
https://www.viacomcbsnordics.com/